Leluja, pelejä ja terapiavälineitä kaikenikäisille.

Toimitusehdot

Yleistä verkkokaupasta

Verkkokaupan tuotteita myy Kari Hallman Oy (Y-tunnus: 0882548-8). Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 % ja/tai 10 %. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan pääsääntöisesti internetin välityksellä osoitteesta www.lelutivoli.fi ostoskorin kautta. Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Halutessasi voit tehdä tilauksesi myös puhelimitse 050 5015091 tai sähköpostitse info@lelutivoli.fi

Tilauksen jälkeen asiakkaalle lähetetään tilausvahvistus, jossa vahvistetaan tilatut tuotteet, tilauksen hinta sekä toimituskulut. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Ensimmäinen tilausvahvistus tulee koneelta, joka ei osaa antaa tili- ja viitenumeroa. Lähetän maksamisessa tarvittavat tiedot suoraan sähköpostiisi.

Minimitilaus

Toimitamme ainoastaan tilauksia, joiden arvo on vähintään 25 euroa.

Maksutavat

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Valittavana on ennakkomaksu tai yrityksille ja yhdistyksille lasku.

Ennakkomaksu

Lähetämme sähköpostitse tilausvahvistuksen, josta näet ennakkomaksuun tarvittavat tiedot:

  • pankkitilinumero
  • viitenumero
  • laskun loppusumma

Käsittelemme tilauksen kun maksu on suoritettu. Pidämme varausta 14 arkipäivää, jonka jälkeen tilaus raukeaa jos maksu on suorittamatta. Postitamme tuotteet kun maksusuoritus näkyy tilillämme.

Lasku

Yritykset,yhdistykset ja julkishallinnon yksiköt voivat valita maksutavaksi laskun 14 pv. netto. Käytämme ensisijaisesti sähköistälaskutusta. Paperilaskun lähetämme asiakkaan antamaan laskutusosoitteeseen.

Toimitusaika

Tuotteiden toimitusaika on noin viikko (poikkeuksena kesäloma-aika).

Toimitus

Toimitamme tuotteet postipakettina tai kirjeenä kun ennakkomaksusuoritus näkyy tilillämme. Laskuasiakkaiden tilaukset lähetämme viimeistään kolmantena työpäivänä tilauksesta (ei loma-aikana).

Toimituskulut

Toimituskulut 9 euroa sisältävät kaikki postituskulut. Mikäli toimitus halutaan "särkyvää" -pakettina, lisätään toimituskuluihin erilliskäsiteltävän paketin maksu postin voimassaolevien hintojen mukaan.

Vaihto- ja palautusehdot

Mikäli olet vaihtamassa tai palauttamassa tuotetta, ota yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse, niin voimme sopia palautustavasta ja maksun palauttamisesta. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta. Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan suoraan tilillesi palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen.

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi. Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio postiin.

Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Lelutivoli.fi käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti ja sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja kolmannelle osapuolelle.